Start up za sedam dana?

Objavljeno: 04.07.2018. Izvor: Honorarci.rs Rubrika: Korisno 72

Dragi honorarci,

Da li ste se ikad zapitali koliko je vremena potrebno da bi jedan start up postao profitabilan? Ovaj događaj nam je posebno zanimljiv i zbog Miloša Belčevića, koga smo već jednom prilikom intervjuisali, što možete pogledati ovde

U petak, 13. jula od 18h u In Centru će se održati promocija knjige "Start up za sedam dana" na kojoj će autor, Den Noris otkriti kako je on uspeo da svoj start up pokrene za  sedam dana, da ga za 23 dana učini profitabilnim, da bi kroz dve godine njegov tim brojao 40 - oro zaposlenih sa preko 40 hiljada zadovoljnih klijenata i godišnjim prometom od preko milion australijskih dolara! Zvuči nemoguće? Ostaje da sačekamo petak i čujemo. :)

Na ovom događaju, posetioci će imati priliku da se upoznaju  sa predstavnicima  tri start upa i da čuju njihova iskustva. To su:

Miloš Jovanović, suosnivač start upa Kampster, koji će pričati o tome kako je njegov start up za samo šest meseci stigao do preko 6 000 korisnika.

Miloš Belčević, izvršni direktor danskog start upa Opinodo i osnivač izdavačke kuće Kovačnica priča govoriće o knjizi "Start up za sedam dana" i svom viđenju start up scene u Srbiji.

Milena Đurić, Head of Operations danskog start upa Teamcubate govoriće o tome zašto danske kompanije sve češće otvaraju svoja predstavništva u Srbiji i kako izgleda rad u dinamičnom internacionalnom start up okruženju.

Prisustvo na ovom događaju je besplatno uz prijavu na: info@incentar.org