Code by Comtrade letnje IT radionice

Objavljeno: 10.07.2018. Izvor: Honorarci.rs Rubrika: Korisno 41


Dragi honorarci,


Svedoci smo svakodnevnog rasta i razvoja IT industrije, koja postaje sastavni deo maltene svakog posla. Deluje nam da danas ne možete biti dovoljno dobri ni u čemu, ukoliko ne baratate makar nekim segmentom ove grane. Sve češće čujemo termin "digitalna (ne)pismenost" i to sa razlogom. Svakodnevni rast IT - a, nameće i naš svakodnevni rast i sticanje novih znanja i veština. To se može posmatrati kao loše, ali mi biramo da svaki rast i promenu vidimo kao dobru stvar, ako ćemo ono u čemu smo dobri raditi - još bolje. :) 

U moru kurseva i radionica, pažnju nam je privukla jednomesečna Code by Comtrade letnja IT radionica, koja ima za cilj da polaznike obuči savremenim IT veštinama, kroz praksu i mentorski rad u malim grupama, po ceni već od 275e!


U ponudi su sledeće radionice: 

- Angular JS

- Word Press 

- Python

- Web Design

- React JS


Za koju god da se radionicu odlučite, steći ćete praktična znanja koja možete kasnije primenjivati na svojim projektima i u realizovanju novih poslovnih ideja. Svakako, mislimo da je ovo još jedna prilika da na koristan i kreativan način provedete ovo leto! 


Više informacija pronaći ćete OVDE