Karijerno ćaskanje u Naučno - tehnološkom parku Beograd

Objavljeno: 11.07.2018. Izvor: Honorarci.rs Rubrika: Korisno 156


Dragi honorarci,

Ukoliko uskoro završavate fakultet ili ste ga nedavno završili, ova vest vam može promeniti život! 

Ne, ne šalimo se. Zatvaranje ovog životnog poglavlja može biti veoma stresno. Normalno je da ste zbunjeni i da se pitate: "Šta sad?", i dobro je ukoliko ste u toku studiranja već imali iskustva sa nekim vidom prakse ili posla. Kakvo god da je vaše iskustvo, treba da budete srećni i zadovoljni i da prisustvujete ovom događaju. :)

Naime, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i ovog leta organizuje "Karijerno ćaskanje" studenata završnih godina i diplomaca sa zaposlenima u Naučno - tehnološkom parku Beograd na temu praksi, zaposlenja i saradnji na projektima. Imaćete priliku da se posavetujete i informišete o tome kako da svoje ideje pretočite u inovacije i da saznate sve o specifičnostima razvoja karijere u ovoj dinamičnoj oblasti. 

„Karijerno ćaskanje“ će se održati u petak, 13. 7. 2018. godine sa početkom u 18 časova u Business cafe - u Naučno - tehnološkog parka Beograd na Zvezdari (ulica Veljka Dugoševića 54). 

Možete se prijaviti OVDE, do 11.7. u ponoć.

Mislimo da je ovo odlična prilika da se upoznate sa predstavnicima NTP - a i start up kompanija, članica NTP - a, kao i sa zaposlenima u Poslovno tehnološkom inkubatoru tehničkih fakulteta Univerziteta u Beogradu i napravite prve korake na vašem karijernom putu! Želimo vam puno sreće!